Aquael OXYPRO QUIET 150

aquael oxypro quiet 150

0745.777.521 contact@acvatic-eco.ro

Magazin online petshop, comenzi non-stop

Acvatic Eco

TRANSPORT GRATUIT

in Bucuresti !

TRANSPORT GRATUIT pana la tine acasa
Acvatic Eco
Acvatic Eco
Acvatic Eco
Aquael OXYPRO QUIET 150 sisteme de aerare acvariu  aquael

Aquael OXYPRO QUIET 150

 Pret: 157.00 RON 
pretul include TVA 
Cantitate:
 
Avantave Lyoness
15.7 lei !
Avantaj Membru !
 

Pompă aer AQUAEL OXYPRO QUIET 150

OXYPRO QUIET 150 este un aerator ultra-silențios pentru acvariu. În ciuda faptului că în ultimul deceniu funcția de aerare a apei a fost parțial preluată de filtrele pentru acvariu, aeratorul este încă echipamentul de bază recomandat pentru fiecare acvariu. Funcționalitatea sa este definită de două caracteristici: eficiența și silenţiozitatea funcționării.

OXYPRO QUIET 150 este practic inaudibilă. Efectul a fost realizat printr-o construcție specială a electromagnetului, precum și a pereților dubli ai incintei. Toate vibrațiile sunt umezite de corpul format din câteva elemente independente, conectate cu precizie. Acestea atenuează nu numai zgomotul, ci și mișcarea, datorită căruia OXYPRO QUIET nu numai că este liniștit, dar nu și-a schimbat poziția datorită vibrațiilor emise (problemă comună a multor modele de aeratoare). În practică, singura manifestare a operațiunii OXYPRO QUIET este un LED iluminat și un flux de bule care plutesc în rezervor.

Eficiența maximă a dispozitivului este de până la 150 l / h. Acesta poate fi reglat cu ușurință cu ajutorul unui buton ergonomic mare pentru a adapta intensitatea funcționării aeratorului la nevoile unui anumit acvariu. În plus, aeratorul OXYPRO QUIET 150 este adaptat pentru a fi utilizat în cazul acvariilor extrem de adânci - este capabil să împingă aerul cu până la 2 m sub nivelul apei.

Avantajul suplimentar al OXYPRO QUIET este un aspect modern: carcasa dublă, dar transparentă, permite vizualizarea interiorului dispozitivului, inclusiv membrana în mișcare. Toate acestea au fost realizate ținând cont de dimensiunile reduse ale aparatului, precum și de un consum de energie extrem de redus de până la 2 W. OXYPRO QUIET este soluția perfectă pentru acvaristii care apreciază cel mai înalt confort al utilizării echipamentelor pentru acvariu și calitatea superioară a fabricării acestora, cu soluții tehnice inovatoare.

Pentru acvarii < 150 l
Putere 2 WATT
Debit aer maxim 150 l/h
Iesire aer: 1 
Reglare debit aer: DA

Produs în: Polonia

Alte recomandari sisteme de aerare acvariu aquael


© 2024 Acvatic Eco
termeni si conditii |  cumparare/livrare
ANPC
prima pagina |  despre noi |  caini | pisici | cai | pasari | pesti | rozatoare | reptile |  contact
aquael oxypro quiet, aquael oxypro, aquael, oxypro, aquael
creare magazin online