ALLEVA LIFE C/1 PUPPY&JUNIOR 4kg

alleva life c/1 puppy&junior 4kg

0745.777.521 contact@acvatic-eco.ro

Magazin online petshop, comenzi non-stop

Acvatic Eco

TRANSPORT GRATUIT

in Bucuresti !

TRANSPORT GRATUIT pana la tine acasa
Acvatic Eco
Acvatic Eco
Acvatic Eco
ALLEVA LIFE C/1 PUPPY&JUNIOR 4kg hrana uscata alleva

ALLEVA LIFE C/1 PUPPY&JUNIOR 4kg
4.00 kg

 Pret: 67.00 RON 
pretul include TVA 
Cantitate:
 
Avantave Lyoness
6.7 lei !
Avantaj Membru !
 

PUPPY & JUNIOR IPER C/1 este o hrană completă pentru căţeii din rase de talie medie şi mare în faza de dezvoltare/creştere, bogată în ingrediente necesare unei dezvoltări sănătoase a câinelui dumneavoastră, satisfăcând necesităţile ridicate de energie, atât de importante în lunile de creştere. Această hrană este produsă utilizând maşini ultramoderne care gătesc cerealele complet, încorporând carnea în bucăţi crocante, care garantează că produsul are un miros plăcut, este uşor de digerat şi este foarte apetisant.

COMPOZIŢIE: carne de pui (>26%), orez, porumb, grăsime de origine animală, grâu, pulpă de sfeclă, ou integral uscat, extract din proteină de pui, levuri (drojdie), clorură de sodiu, carbonat de calciu, fosfat dicalcic, fructo-oligozaharide (FOS), genul Yucca, alge marine, ulei din ficat de cod, colină cloridă, inozitol, vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, acid D pantotenic, vitamina H (biotina), vitamina K (bisulfat de sodiu menadion), vitamina PP, vitamina B12, acid folic, fier (carbonat de fier), zinc (oxid de zinc).

CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină 29%, conţinut în grăsimi 17%, umiditate 8%, cenuşă brută 7,5%, celuloză brută 2,5%, acid linoleic 1,7%, calciu 1,3%, fosfor 0,9%. ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vitamina A 22000 U.I., vitamina D3 1450 U.I., vitamina E (alfa tocoferol) 170mg, cupru (carbonat bazic de cupru) 14mg.

INDICAŢII DE HRĂNIRE ŞI CONDIŢII DE PĂSTRARE: utilizată pentru căţei de la vârsta de 20 de zile până la 12 luni. Înmuiaţi produsul în apă călduţă sau în lapte cu câteva minute înaintea hrănirii. Raţia zilnică trebuie divizata în 3-4 mese şi poate fi modificată în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui caţel. Câinele trebuie să aibă tot timpul la dispoziţie apă proaspătă de băut. Pentru sănătatea animalelor consultaţi frecvent veterinarul.

Alte recomandari hrana uscata alleva


© 2019 Acvatic Eco
termeni si conditii |  cumparare/livrare
ANPC
prima pagina |  despre noi |  caini | pisici | cai | pasari | pesti | rozatoare | reptile |  contact
alleva life c/1, alleva life, alleva, life, alleva
creare magazin online